L’Ajuntament restaura un pou en mal estat del Camí Vell de Costitx

L’Ajuntament ha restaurat, aquestes passades setmanes, un pou amb valor històric-patrimonial del camí que va a cap a sa Casa Baixa (camí vell de Costitx).

La restauració ha estat per motius de restauració patrimonial i etnològica, però també per motius de seguretat: “l’estat del pou era preocupant –diu Carles Ramis, regidor d’esports–, el coll estava totalment esbucat i ran del camí només hi quedava un forat per on fàcilment hi podia caure una persona”. A això, el regidor ha afegit que “aquest és un camí molt freqüentat per gent que va a fer la passejada, tant a peu com en bicicleta, o per esportistes que hi van a entrenar”, i que per això es va haver de senyalitzar el perill i gestionar la seva restauració tan aviat com fos possible.

Les tasques de restauració han consistit amb la restauració del coll del pou, exactament igual que en el seu origen, i la instal·lació d’una porta metàl·lica que tapa el forat. L’empresa de Guillem Ramón Bergas ha posat la feina de marger i pedra seca (amb la tasca acabada el passat pont de la constitució) i la de Toni Mas Ramis ha posat la de ferreria i tancament (tot just aquesta setmana).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: