Toni Ferriol està fent molt bona campanya en el Real Mallorca

El sineuer Toni Ferriol està triomfant com segon entrenador i preparador físic del primer equip dels cadets del Mallorca. Després de 15 jornades, l’equip de Ferriol només ha cedit 2 punts. És líder destacat amb 43 punts, 6 més que el segon classificat, el Manacor, i 10 més que el tercer, l’Atlètic Baleares.

Precisament el darrer partit disputat, aquest passat diumenge 20, va ser en el camp del Manacor. El Mallorca es va imposar per un ajustat 2 a 3, tot i dominar de manera clara durant la 1a part i anant al descans amb un 0 a 2. Però a la represa el Manacor va aconseguir empatar, després de dos desencerts del porter visitant, i no fou fins al darrer minut del partit, en un atac desesperat del Mallorca, que Alvaro (que ja havia marcat el primer gol) va aconseguir el gol de la victòria.

Notícia relacionada: El Real Mallorca es fa amb els serveis del sineuer Toni Ferriol

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: