[FOTONOTÍCIA] Festes, temporada de robatoris

20160102-131354.jpg

Aquesta setmana s’han produït robatoris en algunes vivendes de Sineu en les que els propietaris no hi eren. Això ha succeït per exemple amb una vivenda de la barriada del Pou dels Horts, avui matí. Els lladres pressumptement han accedit a l’habitatge pel corral, han remolcat dins la casa, i han sortit per la porta de davant, situada en el carrer d’Avall. Una familiar que tenia cura dels cossiols ha descobert la feta i ha avisat la Guàrdia Civil. Per altra banda, fa uns dies, també es va accedir a la casa del conegut propietari de la pizzeria Tomassini, en la barriada de la Creu d’en Pastor. Aquí els lladres també aprofitaren el fet que els inquilins es trobaven de vacances fora de la casa.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: