Els quintos diuen que no són els autors de les destrosses i l’Ajuntament vol responsables

El batle, Pep Oliver Pavarotti va requerir ahir la colla del 96 per demanar-los responsabilitats pels desperfectes causats la nit dels innocents. En aquesta trobada els quintos rebutjaren ser els autors de totes les destrosses causades la nit del 27 al 28 de desembre.

Segons la seva versió, només admeten haver fet el mur de blocs amb la bandera espanyola i haver amuntegat les cadires dels bars. Neguen, però, haver espenyat ni pintat cap cadira, haver foradat i retxat la furgoneta d’un particular i haver pintat la façana del restaurant Sa Fàbrica. En defensa seva, argumenten  que varen ser persones alienes al grup de quintos’96 les que varen causar els danys. També aportaren que la substància marronosa apareguda a la porta de dos negocis no és merda sinó farina d’ordi.

En tot cas, sí reconeixen que varen tirar colorant a la piscina municipal, però asseguren que és una substància innòcua que desapareix en poques hores. Sigui com sigui, el batle ha dit a Díngola que farà fer una anàlisi de l’aigua per certificar si és apta per al bany o no.

Amb tot, la reunió no va servir per esclarir qui foren els culpables de les destrosses que han cursat en dues denúncies davant la Guàrdia Civil. Oliver i l’equip de govern esperaran un temps prudencial a l’espera que els quintos o qualsevol altre grup reconegui els fets. Si ningú no s’entrega, la junta de govern pendrà una decissió al respecte, l’abast de la qual no ha trascendit.

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: