Els patges se’n duen les cartes cap a Orient

Avui diumenge els nins i nines de Sineu han rebut la visita dels patges reials. Ha estat a l’Esglèsia en un l’esdeveniment que ha aixecat molta expectació, especialment entre els més joves.

Amb la intermediació del rector Guillem Feliu, l’acte ha començat amb l’entrada de la comitiva dels patges reials precedits pels gegants sineuers, en Marc i na Maria dels Àngels.

El rector ha fet saber als nins i nines que no sabia si la connexió amb algun Rei seria possible ja que problemes amb les antenes del campanar dificultaven la connexió via satèl·lit. Mentre, els nins i nines han dipositat les seves cartes a la bústia de Correus. Però finalment s’han pogut resoldre els problemes tècnics i els nins i nines han pogut veure i xerrar amb el rei Melcior. Aquest els ha explicat les dificultats que tenien enguany per fer arribar els regals als nins i nines ja que els havien robat els camells i els dromedaris, i facturar els regals amb Ryanair era molt car.

Finalment, els patges han recollit les cartes de la bústia per dur-les cap Orient i han regalat uns caramels als infants. Dimarts tornaran cap a Mallorca juntament amb els Reis i, també, amb els regals.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: