Quines han estat les notícies més vistes a ‘Díngola’ durant el 2015?

— El resum de l’any 2005 a Sineu (II) —

Aquesta Guia de la XII Mucada va la va ser la notícia d’aquest digital més llegida durant l’any 2015. La notícia, elaborada el 13 d’agost a partir d’aportacions de Joan Munar i Miquel Puiggròs, va rebre 1.377 visites en un sol dia, i durant els dos dies posteriors va rebre més o menys el mateix nombre de visites.

La notícia sobre els resultats electorals a Sineu, Gent per Sineu guanya, però Sineu s’ho Mereix entra fort, (Miquel Puiggròs, maig) va ser la segona amb més visites. La crisi educativa ocupa el tercer lloc amb l’article publicat el març, Crisi a l’IES Sineu, a partir d’informacions de Marta Bergas, Victòria Riutort i Miquel Puiggròs.

La foto més vista va ser la d’un accident en el vial de circumval·lació, explicat en el post [FOTONOTÍCIA] Cal una solució urgent pel punt negre més perillós de Sineu, del maig. Quasi un miler d’usuaris (995, per ser exactes) veieren la foto. El vídeo més vist va ser el del cotxe encallat en les escales de la Placeta del Mercadal, publicat en el post  [VÍDEO] Un cotxe queda entravessat enmig de les escales de Sant Marc, del gener.

La galeria fotogràfica del dia de les quintades, [GALERIA FOTOGRÀFICA] Cada any les mateixes ‘batalletes’ i un dia Q que millora, amb text de Joan Munar i fotos de Miquel Gelabert i altres, va ser el post més vist de dia 11 d’octubre, amb 7.867 visites, el dia amb més moviment de l’any en el nostre digital.

Aquesta és la llista del PP de Sineu (política, abril), Medalla de bronze pels equips aleví i cadet de la gimnàstica rítmica sineuera (esports, octubre), El Real Mallorca es fa amb els serveis del sineuer Toni Ferriol (esports, agost), Detingut un home begut i amb una espasa en la barriada dels Reis de Mallorca (succeïts, febrer), són altres notícies que han batut records de visites durant el passat 2015.

La innocentada de Díngola, que explicava que la coordinadora d’aquest mitjà, Marta Bergas, fitxava com a cap de premsa de Mateo Isern, La periodista Marta Bergas deixa ‘Díngola’ i fitxa com a cap de premsa del PP (desembre), també va aconseguir prop d’un miler de visites en només 24h.

El digital de Díngola va rebre 324.110 visites durant l’any 2015, pràcticament el doble que l’any 2014.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: