L’Ajuntament pinta el pavelló de l’IES Sineu, però ara cal que l’IBISEC solucioni el tema de les goteres

Aquestes passades festes de Nadal l’Ajuntament de Sineu, juntament amb l’IES Sineu, han duit a terme una sèrie d’accions per a “rentada la cara” al Pavelló de Sineu, deteriorat en algunes parts de la seva estructura. En concret, s’han netejat parets, vidres i coberta, s’ha substituït les fustes podrides per la humitat i s’han pintat totes les parets (hall, pista esportiva i passadissos dels vestidors). Pel que fa a la pintura s’ha fet  una franja groga, d’acord amb el color que té l’escut de Sineu, i perquè és un color motivador dins l’esport i que habitualment usen els centres d’alt rendiment. El cost final de les actuacions ha ascendit a uns 12000€.

Tanmateix, ara queda el problema de les goteres. L’Ajuntament i l’equip directiu del centre de secundària han mantingut converses amb l’Institut d’Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals (IBISEC) per tal de cercar solucions al problema que fa anys que persisteix (fes clic aquí).

El pavelló s’utilitza en horari lectiu pels alumnes de l’IES Sineu i en horari extraescolar en fan ús el diverses entitats esportives locals, com ara el Club Bàsquet Sineu, el Club de Gimnàstica Rítmica de Sineu, i el Club de Judo Taikukan, a més de l’equip de futbol sala Hotelbeds Group Club Deportivo.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: