70 sineuers a la V Red Lluc Stratos

20160109_113812Unes setanta persones han pujat aquest matí a Lluc, en el que ja és la cinquena edició de la Red Lluc Stratos. Com ja anunciàrem fa uns dies, es tracta d’una jornada lúdica i esportiva que inicialment va néixer com un dia de depuració dels excessos nadalencs, amb assistència d’una vintena  de sineuers. Amb els anys ha anat agafant més força i, tot i que enguany no s’ha arribat a la participació de l’any passat, els esportistes han quedat contents i cap ha quedat sense berenar, com va passar ara fa un any.
En bicicleta (des de Sineu),  corrent (des d’Inca), a peu caminant fent Nordic Walking (des de Caimari) o bé en moto o cotxe, els participants s’han concentrat a les 10,30 al restaurant ca s’Amitger, on han berenat tot junts.
Enguany, a diferència dels altres anys, s’han fet unes camisetes commemoratives de la jornada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: