Pep ‘Xet’ es postula a la presidència del C.E. Sineu

La crisi institucional en el C.E. Sineu no està tancada. Com ha anat informant Díngola, tant en la seva versió en paper com en el seu portal digital, els estira-i-arronses dins els òrgans de direcció i de gestió del club varen ser importants ara fa uns mesos.

Finalment les eleccions per elegir una nova directiva s’han convocat pel proper 22 de gener. Va ser en una tensa assemblea general extraordinària celebrada dia 18 de desembre on es va acordar la celebració d’aquestes eleccions, per a les que el termini per a presentar candidatures acabarà dia 19 a les 19,00h.

 

Assemblea

En l’assemblea del passat desembre hi va haver moments de molta tensió entre l’actual president, Toni Sastre, i alguns dels pares que actualment estan ajudant en la gestió actual del club. Segons aquests darrers “els comptes de l’entitat no acaben d’estar clars”. El president reclama 10.000 € de l’aportació que ell va fer al club, però el club també li reclama a ell uns deutes de quotes i de l’esponsorització de l’equip de Preferent. Veurem doncs com acabarà tot aquest assumpte.

 

Eleccions

Podran votar els pares i mares dels jugadors, els jugadors majors de 18 anys, els abonats, el cos tècnic del club, tots els membres de les anteriors Juntes directives, i els sponsors i col·laboradors. La votació es celebrarà dia 22, de les 19,00h a les 21,00h, a les oficines del Club, sempre i quan hi hagi més d’una candidatura o candidats. La mesa electoral estarà constituïda per tres persones on actuarà de president Tomeu Fontcuberta, de secretària Carmen Castellanos i de vocal Walter Giménez.

 

Hi ha cap candidatura?

Des de Díngola hem sabut que es presentarà, al manco, una candidatura.

Aquesta candidatura té com a líders Pep Bergas i Joan Ignasi Ferrer. En concret, la candidatura completa estaria formada per:

  • President: Pep Bergas “Xet”
  • Vicepresident 1r: Joan Ignasi Ferrer
  • Vicepresident 2n: Toni Florit “Boiret”
  • Secretari: Toni Alomar Salvá
  • Tresorer: Joan Vich Niell
  • Vocals: Tomeu Ripoll, Biel Oliver, Mateu Coll, Jaume Niell, Jordi Ramis i Miquel Ribot.

Si no es presentàs cap altra candidatura o candidats, dia 22 quedarà proclamada l’única candidatura presentada com a nova directiva del CE Sineu.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: