Medalla d’Or de judo per a Maria Oliver a Hondarribia

7

El nou any no podia començar millor per a la judoka Maria Oliver.
Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Hondarribia la Super Copa d’Espanya de Judo i l’esportista sineuera ha pujat dalt de tot del pòdium, a la categoria de -52 Kg. Classificada en tercera posició del rànquing nacional, Oliver va començar a disputar els combats a quarts de final, eliminant la judoka de Castella la Manxa i, ja a semifinals, guanyant a la Basca -primera del rànquing- i disputant, així, la final amb la madrilenya, classificada en segona posició.
Albert Rios, també del Club Taikukan, va guanyar la medalla de bronze a la categoria de -90 Kg.
Aquesta vegada, però, no hi hagué sort per a l’altra sineuera, Marga Genovart, ni per a Núria Farelo, del mateix club.

Oliver ha manifestat a Díngola la seva satisfacció i alegria pel triomf aconseguit, però per a ella el cap de setmana no va acabar de ser rodó: “Hem passat molts de nervis i m’hauria agradat que tots haguéssim pujat al pòdium. Hauria estat molt millor”, es va lamentar.
La següent cita serà la Copa Europea Internacional Cadet de Judo, a Fuengirola, del dia 12 al 14 de febrer. Des de Díngola estarem pendents d’aquesta nova competició i només podem desitjar-los molta de sort.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: