Alarma! Ja hi comença a haver certa psicosi pels robatoris a Sineu

El Restaurant sa Fàbrica ha patit robatoris en diverses ocasions. [foto: Facebook]

El Restaurant sa Fàbrica ha patit robatoris en diverses ocasions. [foto: Facebook]

Els robatoris que estan patint els habitatges de Sineu aquests darrers mesos han portat a una certa sensació de preocupació entre els sineuers.

Poc abans d’acabar l’any s’havien produït robatoris en algunes vivendes de Sineu en les que els propietaris no hi eren. Això va succeïr per exemple en una casa de la barriada del Pou dels Horts, en la que els lladres presumptament varen accedir pel corral i varen sortir per la porta de davant, situada en el carrer d’Avall. Dies després els robatoris varen tenir lloc a la casa del conegut propietari de la pizzeria Tomassini, en la barriada de la Creu d’en Pastor. Aquí els lladres també aprofitaren el fet que els inquilins es trobaven de vacances fora de la casa. [fes clic aquí per més info].

La setmana passada el propietari del Restaurant sa Fàbrica va ser víctima de robatoris en dues ocasions: en una d’elles els lladres entraren en el restaurant, i en l’altra, el dia després, entraren a casa del propietari.

La Guàrdia Civil està investigant aquests i més casos, que probablement són realitzats per més d’una persona, i es sospita que en la trama podria haver-hi implicat al manco un sineuer.

Carteristes-

Hi torna haver alguns robatoris en el mercat del dimecres, principalment carteres. Així mateix, s’ha d’anar en compte dels grups de dones que (literalment) assalten les persones majors, fent-los molt de cas, abraçant-les i oferint-los alguna cosa: darrerament hi ha hagut robatoris de cadenetes i joies a persones que les duien posades, utilitzant aquest sistema. Hi ha com a mínim un cas d’aquest passat dimecres.

-Més succeïts-

Per altra banda, ahir nit, un cotxe d’un empresari sineuer va patir diversos desperfectes: el varen pintar de color de rosa en part de la carrosseria, i van intentar foradar-li les rodes amb un filaberquí. El cas és que, una estona després dels fets (perquè la pintura encara era banyada), el responsable dels fets va tornar al llocs dels fets, per continuar fent desperfectes, i va ser enxampat pels propietaris del vehicle.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: