[FOTONOTÍCIA] Mateu Alomar dedica la seva victòria d’avui a Miquel Jeroni

12800178_10208547265940214_3954295261253329849_nCom es veu a la foto, Mateu Alomar Munar, ciclista de l’A.C. Sineu, ha dedicat la seva victòria al seu amic i company d’equip recentment finat Miquel Jeroni Gelabert (fes clic aquí). Alomar ha guanyat avui la 1a etapa de la quarta edició de la Challenge de Primavera – Trofeu Cafès Bay (3a categoria), disputada a Campos, i en creuar meta ha aixecat els braços i amb els dits índex ha senyalat cap a alt, cap al cel, en un clar gest d’homenatge al Miquel Jeroni. La foto (feta amb un mòbil i, per tant, de baixa qualitat) ha estat penjada al perfil de Facebook d’Alomar i ha rebut dotzenes de likes en només unes hores.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: