La víctima de l’accident de dia 31 no ha pogut superar els traumatismes rebuts

MIQUELJERONIL’accident de trànsit que va tenir lloc el passat diumenge 31 de gener devora l’institut (fes clic aquí per veure la notícia a Díngola) es va cobrar una víctima mortal ahir. Després de quasi dues setmanes en coma induït, el jove Miquel Jeroni Gelabert no ha pogut superar els greus traumatismes cranioencefàlics que la topada li va provocar. Tot i que ahir divendres cap al migdia la xerrameca del poble ja anunciava la seva mort, no va ser fins la nit que es va donar per segur el desenllaç.

Dia 31 a les 16:30h, el jove de 30 anys, molt conegut en l’àmbit del ciclisme sineuer, es dirigia en moto en direcció a Lloret, i a uns cinquanta metres de l’institut es va estavellar contra un cotxe que sortia del carrer Teulera, quedant greument ferit. El fet va causar una forta commoció en el municipi.

La família ha donat els òrgans del difunt. El funeral serà dilluns a les 20:00h.

Díngola es suma al dolor que, sens dubte, provoca una notícia com aquesta, i dóna el condol a familiars i amics. Descansa en pau, Miquel.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Guillem

    Tots els que d’alguna manera estam relacionats amb el ciclisme, i hem tengut la sort de conèixer i tractar l’afable Miquel, sempre el tendrem a la nostra memòria i acompanyam en el dolor a la seva família, D.E.P.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: