Na “Boireta” acaba la K21 i en Mas la K42

Foto que M. Antònia 'Boiret' ha penjat en el seu perfil de Facebook moments abans de partir.

Foto que M. Antònia ‘Boiret’ ha penjat en el seu perfil de Facebook moments abans de partir.

Antònia Martorell Artigues (47 anys) i Maria Antònia Florit Bauzà (30 anys) són les dues fèmines sineueres que han participat en les carreres de KSeries celebrades avui matí a Calvià. Era una prova de foc per a elles dues, i se’n han sortit.

La K21 és una Trail de 21 quilòmetres, mentre la K42 és una marató molt tècnica (en realitat és més que una marató, ja que són 47 quilòmetres) que puja al Galatzó. Maria Antònia Boireta ha participat en la primera, mentre Antònia Petita ha participat en la segona.

Miquel Mas (35 anys) i Joan Beltran (28 anys) són els altres sineuers que han participat en la cursa de 47 quilòmetres.

ELS RESULTATS

Maria Antònia Florit ha arribat a meta devers la una i mitja, i ha fet un temps de 2h 47min, quedant en 310a posició de la general.

Antònia Martorell i Joan Beltran han fet uns minuts tard en el darrer control de la K42 i, per això, han quedar desqualificats. Tot i això han seguit corrent i han acabat la cursa. Per tant, se’n han sortit. En tornar anirà millor (es tracta només d’uns minuts!). Miquel Mas si ha aconseguit ser finisher i ha fet un temps de 6h 40min.

Enhorabona, sineueres i sineuers!

La primera classificada a la K42 ha estat Sofia García, amb un temps de 5h 12min. La primera classificada a la K21 ha estat Isabel Calero, amb un temps de 1h 44min. El primer classificat a la K42 ha estat Pau Bartolo, amb un temps de 4h 20min. El primer classificat a la K21 ha estat Mario Olmedo, amb un temps de 1h 30min.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: