Què us contarem, en la Díngola que surt aquest proper dimecres?

Pep Bergas 'Xet' és un dels protagonistes del nou número de la revista.

Pep Bergas ‘Xet’ és un dels protagonistes del nou número de la revista.

Aquest Dijous Sant els subscriptors de Díngola i els socis de l’OCB Sineu rebreu el nou número de la revista a casa, i la resta d’interessats podreu adquirir-lo a qualsevol estanc. El nou número de la revista té com a temes estrella els següents:

ESPORTS – Pot pujar el C.E. Sineu a 3a divisió? En cas de fer-ho, seria viable econòmicament? L’equip va molt bé, i no seria cap doi pensar que té possibilitats de jugar la lligueta d’ascens. L’actual president Pep Xet respon, doncs, a aquestes qüestions.

CULTURA – Obri el Centre d’Investigació Escènica (C.IN.E), un centre d’alt nivell en creativitat i arts escèniques, únic a Mallorca, de la mà de Biel Jordà i Marta Barceló.

SUCCEÏTS – Amplíssima crònica de succeïts. Mai havien passat tantes coses a Sineu en només tres mesos. Algun d’aquests succeïts, desgraciadament, ha acabat malament.

SALUT – Les psicòlogues col·laboradores de Díngola aquesta vegada ens parlen de la gestió del dol. Amb la pèrdua d’éssers estimats ens sorgeixen dificultats per gestionar el ‘dia a dia’ sense la presència d’aquests éssers.

A més, tota l’actualitat política, econòmica, de societat… Un altre gran dossier d’investigació de Joan Munar, l’enquesta de cada trimestre, la vinyeta satírica de Jan Cortés, els passatemps –com sempre, de caire ben local–, les lliçons d’etimologia d’Antoni Janer, articles d’opinió, les classes de patrimoni de Joan Vanrell, el moviment poblacional, l’actualitat de la biblioteca municipal, el xafardeig del poble, etcètera, etcètera, etcètera.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: