Xamo Xamo presenta aquest divendres Overbooking, a benefici de l’associació “Un somriure per Txernòbil”.

Xamo xamoAquest proper divendres 1 d’abril, la companyia de teatre Xamo Xamo representa a Sineu l’obra Overbooking. Serà al Teleclub a les 20,30h i l’entrada anirà íntegrament a benefici de l’associació “Un somriure per Txernòbil”

Fundada el 1987, aquesta companyia teatral recupera una obra de teatre que va estrenar fa 19 anys a Binissalem. Des de l’associació “Un somriure per Txernòbil” agraeixen la col·laboració, un any més, de la companyia amb aquesta ONG i també que hagin recuperat aquesta divertida obra.

Recordem que Un somriure per Txernòbil és una associació sense ànim de lucre d’ajuda al desenvolupament i dedicada a l’acolliment d’infants afectats pel desastre de la central nuclear d’aquesta ciutat. La finalitat d’aquesta ONG és aconseguir que el major nombre d’infants que viuen a la zona més afectada per l’explosió del reactor de la central nuclear de Txernòbil puguin millorar la seva salut al nostre país, gaudint d’un bon clima, d’una bona alimentació i d’una atmosfera no contaminada, reforçant així el seu sistema immunològic.

O

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: