Un jugador del Sineu ha estat convocat per jugar amb la selecció sub-12

Francesc Jaume Coll, un 'crack' dels alevíns.

Francesc Jaume Coll, un ‘crack’ dels alevíns.

Demà dimecres es disputarà un partit amistós entre els infantils del CE Sineu i la selecció aleví de Mallorca. Serà al camp de Son Magí de Sineu, a les 19h.

La notícia és que amb la selecció de Mallorca ha estat seleccionat el jugador local Francesc Jaume Coll Torelló, del que ja havíem parlat a Díngola fa dos mesos (fes clic aquí). La trajectòria d’aquest jugador ha cridat l’atenció del seleccionador Antonio Barea, després d’haver fet 51 gols aquesta temporada, i ser el segon màxim golejador del seu grup i el 10è dels golejadors alevins de Mallorca.

La convocatòria de la selecció sub-12 estarà formada per Adrian Gomez Blanca (Sporting Ciutat de Palma), Antoni Navarro Pujol (R. C. D. Mallorca), Enzo Presley Ferreira Dudko (La Salle), Francesc Jaume Coll Torello (Club Esportiu Sineu), Ivan Guardiola Fedorov (Beat Ramon Llull), Joan Juarez Nadal (C.D. Manacor), Lluis Francisco Salas, (La Salle), Luka Romero Bezzana (R. C. D. Mallorca),  Pau Mascaro Ruiz, (C. D. Atlético Baleares), Rafel Obrador Burguera (R. C. D. Mallorca),  Santiago Avila Cabero (Recreativo Mallorca), Santiago Aragon Pomar (C. F. Son Caliu), Seydiba Mendes (C. D. Atlético Rafal) i Tomeu Gomila Soto (C. D. Atlético Baleares).

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: