[XIII MUCADA] Eleccions Mucals i Art&Much 2016

Avui horabaixa la Muchal Foundation ha convocat mitjans locals i internacionals a una roda de premsa al Museu d’Art Modern de Nova York (MoMA, també conegut com sa Moma). Davant una gran expectació mediàtica, la fundació organitzadora dels esdeveniments en honor a lo Much de Reig, ha presentat les activitats dels mesos previs a la imminent XIII Mucada. Enguany, s’introdueix una important novetat, essent any de canvi de Much i Muca; es convoquen per primera vegada en la història d’aquesta festa, eleccions lliures i democràtiques per a l’elecció dels portadors dels caparrots dels dos principals personatges. Les eleccions seran dins el mes de juliol i hi podran participar tots els honrats mucaires sineuers que ja hagin complit la majoria d’edat. Quant als candidats a Much i Muca per al bienni 2017-2018, hauran de ser majors de 20 anys i de reconeguda ciutadania sineuera, hauran de presentar oficialment la seva candidatura el dia de la Fira (dia primer de maig). A partir d’aquest dia fins al dia de les eleccions, els candidats hauran de fer campanya per tots els mitjans a fi de donar a conèixer la seva virtud com a bons Much i Muca. El desgavell està assegurat.

Com ja és tradicional, el dia de la Fira hi haurà exposició mucal, sota el títol de Much&Art. Com els darrers anys, s’exposaran les propostes de disseny per a les camisetes commemoratives de la XIII Mucada i, en aquesta edició, també es demana l’aportació de fotografies sobre la Mucada, a fi de “tapar entre tots les taques d’humitat de la cotxeria de can Tià Xifoner” on se muntarà l’exposició. Entre les fotos rebudes, que formaran part de l’exposició titulada “Fotos entrayables i mai vistes“, també es farà un concurs.

Els interessats a participar, podran enviar les propostes de disseny de camisetes entre dia 1 i dia 28 d’abril, a la biblioteca (dins un sobre amb nom i telèfon de contacte). Les fotos “entranyables i mai vistes” les podreu enviar a l’adreça electrònica fotosmaivistes@gmail.com de dia 1 a dia 17 d’abril.

Els motors d’aquesta tretzena diada en honor a lo Much de Reig ja arranquen per a tenyir, una vegada més, Sineu de color rosa.

Concurs-Maig

One comment

  1. Retroenllaç: Nova campanya electoral a la vista. Eleccions Muquicipals. |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: