Nova campanya electoral a la vista. Eleccions Muquicipals.

Es veu bé que la gent va endarrer d’anar a votar. L’oloreta de les paperetes tretes de l’impremta, aquells candidats exposats als taulers de propaganda, mítings, banderoles i cartells de tela al vent! Aprofitant aquest marasme electoral, ja vàrem anunciar que enguany hi hauria canvis en el procés d’elecció de Much i Muca. Des de l’abisme de temps remots, l’elecció dels afortunats atletes que encarnen els mítics éssers bovins, durant dos anys seguits, es fa mitjançant diferents proves l’horabaixa de la Mucada. Les dures proves, que emulaven els dotze treballs d’Hèracles, deixen pas a un procés més democràtic i participatiu, com s’usa dir ara, descaradament inspirat en la tria dels Joan Mas i Dragut pollencins.

Dia 23 de juliol, sineuers majors de 16 anys, serem cridats a les urnes. Ara per ara, hi ha dues colles candidates que varen anunciar-se el dia de la Fira. La formada per n’Aina M. Galmés Serení i en Pere Joan Jaume Totó, i la de na Neus Ribot i en Llorenç Ferriol Picornell. L’organització ha considerat procedent que es puguin presentar més candidats, empesos per les altes temperatures, fins dia 23 de juny. Els candidats han de ser sineuers i majors de 20 anys.

La campanya podrà iniciar-se a les xarxes socials, des del mateix 24 de juny (Sant Joan). Finalment, hi haurà penjada de cartells oficial dia 15 de juliol i un míting dels candidats el mateix capvespre de les eleccions, per a atreure el vot dels darrers indecisos. Les urnes s’instal·laran a la plaça del Fossar, devora les solls, hi haurà venda de merxanderia mucal, camisetes de la XIII Mucada i actuacions en directe que animaran la revetla electoral. S’admeten vots per colom missatger dels sineuers que aquell dia hagin de ser fora del terme municipal. Es preveu una intensa campanya per assolir la cúspide de l’Olimp, o més ben dit, el capcurucull del puig de Reig.

One comment

  1. Retroenllaç: Quines festes tendrem enguany? |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: