Marquen els límits que poden ocupar les terrasses

L’Ajuntament ha començat a marcar el trespol de les terrasses per tal de delimitar l’espai públic que podran ocupar les cadires i taules dels locals de restauració. De moment, les marques són de colors vius, un fet que ha despert algunes crítiques. IMG_3586Fonts municipals asseguren, però, que aquestes marques es substituiran per esquadres de metall, amb la qual cosa el resultat serà més estètic.

L’ordenança de terrases ja ha entrat en vigor amb la finalitat de permetre una convivència harmoniosa entre els vianants i les terrasses. Per això, els bars i restaurants que ocupin una voravia, hauran de permetre 1’2 metres de pas per als passejants. De forma generalitzada, no podran tenir estructures ancorades en terra i hauran de complir certs requeriments estètics.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: