Un àlbum de cromos, el plat fort de la diada del C.E. Sineu d’aquest diumenge

Tot està preparat per la diada de diumenge del C.E. Sineu. Com vàrem informar fa dues setmanes (fes clic aquí), el club rendeix un homenatge a tots els presidents que ha tengut, i a en Miquel Artigues Cantó, responsable de material durant dècades, i al que Díngola ha dedicat la darrera portada. Avui mateix, el directiu Tomeu Ripoll estava enllestint l’exposició que es mostrarà en els vestuaris.

'Díngola' ha dedicat la darrera portada de la seva revista en paper a Miquelet Cantó.

‘Díngola’ ha dedicat la darrera portada de la seva revista en paper a Miquelet Cantó.

El plat fort de la diada serà l’àlbum de fotos que el club ha editat per rememorar les dècades d’història del club. L’àlbum, dissenyat per Rosa Mascaró, és un àlbum de cromos dels integrants de les actuals categories del club, dels integrants de l’equip de la temporada 1975-76 que va pujar a Preferent, dels presidents  que ha tengut el club al llarg de la seva història, i d’altres persones importants en la història futbolística del municipi. El fotògraf de Díngola Macià Puiggròs és el responsable dels retrats, i Periscopi Estudi és on s’han imprès els més de 70.000 cromos que es posaran en venda. Els cromos es podran adquirir com en qualsevol col·leccionable, però també es podrà adquirir complet per un preu de 35€.

+info sobre la diada de diumengeCom serà l’homenatge a Miquel Cantó i als presidents que ha tengut el club?

NOTA: Ja teniu als estancs el nou número de Díngola. Tota la info sobre el que passa a Sineu, en matèria econòmica, política, esportiva, cultural, educativa…

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: