Dia de records i d’història… Molts d’anys, Sineu!

Aquest diumenge es va celebrar l’esperada diada de futbol que havia d’homenatjar antics presidents i havia de rememorar les set dècades d’història del club sineuer. Feia setmanes que no es parlava gairebé de res més en el club de Son Magí.

Puntualment, a les 10h, varen començar els partits de “3 contra 3” dels nins i nines, en tres categories. Hi participaren més de 60 infants. Mentre, una allau de sineuers anava i venia de l’exposició de fotos i documents de la història del club, ubicada en un dels vestidors de la piscina. Devers les 12:30h començaven a encalentir els més grans. Perquè tot d’una havia de començar el partit de veterans. Com no podia ser d’altra manera, quan al capítol d’incidències, lamentar unes quantes ruptures fibril·lars i, fins i tot, alguna lesió més seriosa. Com si tot estàs preparat, no va faltar cap detall: fins i tot Miquel Artigues Cantó va haver d’untar de Reflex al porter Pep Farruell. Tot i l’edat, es varen poder veure les habilitats que molts dels jugadors encara conserven.

Més de 400 persones assistiren al dinar commemoratiu. Una immensa paella elaborada pels propis membres de la directiva, baix la direcció de Miquel Ribot, es va cuinar enmig de la voltadora Francesc Alomar. Durant i després del dinar, el directiu Tomeu Ripoll va presentar l’àlbum de cromos, del qual se n’han editat 250 (amb 194 cromos cada un). Varen ser molts els sineuers d’entre el públic que compraren l’àlbum en la mateixa paradeta que s’havia habilitat al poliesportiu, però en tot cas a partir d’avui també es podrà adquirir als dos estancs del poble i al mateix poliesportiu.

Acabada la presentació de l’àlbum, es va celebrar l’acte d’homenatge als històrics del club i a tots els presidents que hi ha hagut al llarg de la seva història. El regidor d’esports, Carles Ramis, i el batle, Pep Oliver, juntament amb membres de la directiva del club, entregaren les plaques commemoratives. Mentre, els més petits gaudien de jocs diversos i d’un castell inflable, durant tot el dia, a càrrec del Consell de Mallorca.

Però el que va ser de cinema va ser l’aparició de Miquel Cantó quan havia de rebre el merescut homenatge als seus anys de dedicació: talment un pas vivent de Setmana Santa, va ser dut per quatre portadors.

Un gran èxit pel que fa a organització i a l’assistència de gent en una jornada que el sol ja va encalentir de valent.

Per molts anys CE Sineu !!!

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: