La corrupció a Mallorca, vista per Janer, Palou i Canyelles


259634

Toni Janer, filòleg clàssic i periodista, membre del consell de direcció de l’OCB Sineu i redactor de la revista Díngola de Sineu,  és un dels responsables de la Via Corrupta, la primera ruta guiada i dramatitzada pels carrers de Palma sobre la corrupció. Els altres són Felip Palou, periodista (entre altres ha dirigit Gabinet de Crisi, d’IB3 Ràdio), i Xavi Canyelles, actor i presentador (entre altres ha treballat a Això és IB3, d’IB3 Ràdio).

Es tracta d’una visita a diversos llocs de Palma, que dura unes dues hores, i que es fa cada dissabte matí, prèvia inscripció dels interessats (15 €).

La iniciativa es va estrenar fa aproximadament un mes i, segons els organitzadors, pretén ser un exercici pedagògic sobre salut democràtica. L’itinerari recorre indrets relacionats directa o indirectament amb la corrupció dels darrers anys (especialment el període 2003-2009), els contextualitza i en fa un petit gag humorístic amb imitacions en directe de personatges com Maria Antònia Munar, Jaume Matas, el Rei Joan Carles o Iñaki Urdangarin. També se fa referència a la corrupció de l’Antiga Roma.

Durant les properes setmanes la revista Díngola i l’OCB Sineu organitzaran una sortida a Palma per assistir-hi. Us mantindrem informats.

+info: viacorrupta@gmail.com

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: