“Ahir capvespre vàrem patir un robatori i vàrem tenir dificultats per denunciar-ho” [cartes dels lectors]

Avui matí hem rebut aquesta carta d’una lectora. Es queixa dels problemes que va tenir ahir horabaixa-nit per denunciar un robatori a casa dels seus pares, en el vial de circumval·lació.

robatori

Hola! Bon dia.

Us escric perquè volia expressar l’estat de ràbia i de impotència que ara mateix tenc. Ahir, entre les 18:40 i les 20:15h, varen entrar a robar a casa dels meus pares, devora Correus (en el vial de circumval·lació). Tot i la claror (era de dia) i la gent que sempre passa caminant per allà, els lladres varen tenir la cara de rompre la persiana de la porta principal. Com que a base de potades no pogueren entrar, varen rompre una altra persiana que dóna igualment al vial, i amb una altre potada varen rompre la vidriera. Rebostejaren dins calaixos, vitrines i armaris, ho desferen tot, agafaren el que volgueren i tornaren sortir per la finestra… Tot això me crea una impotència increïble.

Vaig cridar a la Policia Municipal, que vengue tot d’una. El policia va telefonar a la Guàrdia Civil, però aquests li digueren que no tenien patrulla per venir, que anéssim a Inca a posar la denúncia, o esperéssim a dilluns per posar-la aquí a Sineu. Finalment anàrem a Inca, la posarem i vengueren. Amb tot aquest tragí ja eren les dotze del vespre.

I jo me deman… ningú degué veure res estrany? Feia claror, i per allà sempre hi passa gent… i també me deman: si no hi ha patrulla per venir tot d’una, quina seguretat tenim a Sineu?

Quan s’acabarà aquesta por que tenim? Perdoneu tota aquesta “parrafada”, però vos volia comunicar els meus sentiments.

Gràcies, i enhorabona per aquesta revista que feu. M’encanta!. I és la manera de saber el que passa al nostre poble.

NOTA: Podeu enviar les vostres cartes o Fotodenúncies a sineu@ocb.cat (signades amb nom i llinatges, i aportant número del DNI), o entregant-les directament a qualsevol dels membres del consell de redacció de la revista (darrera pàgina de la revista en paper).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: