Què puc fer, aquest cap de setmana, a Sineu?

Christina Gavel relata en primera persona l’agressió que va patir fa 10 anys.

Christina Gavel relata en primera persona l’agressió que va patir fa 10 anys.

Concert i recital poètic benèfics  

Aquest vespre l’Écafè ha organitzat una vetllada per a recaptar fons pels refugiats sirians. Un grup d’al·lotes mallorquines parteix la setmana que ve cap a la frontera de Grècia, per portar-hi material de primera necessitat. Aquestes al·lotes volen omplir algunes furgonetes que partiran amb elles cap al camp de refugiats d’Idomeni. Per això, avui, l’Écafè ha organitzat una gala benèfica per recaptar fons per aquesta causa. Serà a partir de les 19h, i entre altres comptarà amb les actuacions de pallassos, de Jon Cilveti, de Rafel Amorós López, etc.

 

10è aniversari del Circ Bover

El Circ Bover ha fet realitat onze anys, segons el seu director Tià Jordà. Ho celebren enguany, i no l’any passat (10è aniversari), que hagués estat més normal. Però per això són un circ, no?. Serà demà dissabte a partir de les 17h. Recalcar l’espectacle (‘La tribu’) que a les 19h ens oferiran artistes que estan o han passat pel Circ Bover (Carla Noar, Elena Xibillé Riera, Carlos Esposito, Xanguito Muntaner, Guillem D’estro, Javi Tubert, Jose Mari Pelaez, Andreu Baseiria, Paola Guajardo, Josuè Guasch…), un emotiu viatge per la història del circ.

 

Viatge a una agressió

Aquest diumenge a les 19h, el C.IN.E ens convida a l’assaig obert de la primera residència del 2016: “Efecto Foehn” , una producció de Christina Gavel (actriu, model i cantant) i En Blanc. “Efecto Foehn” és un monòleg que relata en primera persona una experiència real patida ara fa una dècada, i enfronta l’espectador amb el viatge pel dolor d’una dona agredida. Si estau interessats, podeu contactar amb el C.IN.E, a info@cinesineu.com o al telèfon 971521180.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: