El primer equip del C.E.Sineu s’ha de reforçar per encarar la recta final de la temporada

Ja en la recta final de la lliga, i podent qualificar d’exitosa aquesta primera temporada en la categoria Preferent, el CE Sineu es troba en una situació esportiva amb moltes baixes de jugadors, ja sigui per motius laborals o de lesions.

Maties Ramis té una lesió al menisc que podria impedir-li jugar el que queda de temporada, Lluís Simó té problemes a les cervicals després d’un accident de cotxe, Biel Gelabert té una fissura, i Campaner té problemes al turmell. Tots ells són baixes de mitja o curta durada que minven la competitivitat de l’equip per fer front als darrers cinc partits de la lliga i al més que probable play-off d’ascens a Tercera Divisió. A aquests s’han d’afegir Miquel Coll, que ja ha acabat la temporada per una altra lesió, i Miquel Esteva que és baixa per qüestions laborals.

Per això la directiva ja s’ha posat a treballar per fitxar reforços pel que resta de temporada. Juanjo Matas, golejador del club taujà ha estat el primer reforç. El Club Atlètic Sta. Eugènia recentment s’ha hagut de retirar de la competició de Preferent per problemes econòmics. El CE Sineu s’ha fet amb els serveis d’aquest jugador.

També preveu el fitxatge del jove David Jover, que actualment juga a la lliga de Divisió d’Honor Juvenil amb el Sant Francesc. És un mitja punta àgil i ràpid. Quan acabi la lliga juvenil previsiblement s’incorporarà al CE Sineu pel que queda de lliga. Jover és fill d’un sineuer.

El Sineu ocupa la quarta posició 

Després d’empatar 1-1 al camp del segon classificat, el Serverense, el CE Sineu té 57 punts i ocupa la quarta posició amb els mateixos punts que l’Andratx, Son Cladera i Santanyí (a aquest equip li podem sumar 3 punts més ja que li resta un enfrontament amb el Sta Eugènia, que s’ha retirat). Els quinze punts que queden en joc, el club local els disputarà amb el Cardassar A, el Felanitx i Son Cladera, a casa; amb s’Arenal i Petra com a visitant.

Maties Ramis, nou coordinador esportiu

Des de que Toni Ferriol Alomar va fitxar pel RCD Mallorca, el club no tenia coordinador esportiu. L’actual directiva va oferir el càrrec a Maties Ramis Ferriol, que va acceptar-lo.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: