Entre 5 i 10 anys de presó, la possible pena pel jove que va agredir sa mare

delicteCom molts sabeu, el passat 19 de març un jove sineuer de 44 anys (d’inicials P. B. M.) va ser detingut per la Guàrdia Civil després d’haver agredit sa mare –intentant estrangular-la– en el marc d’una fortíssima discussió relacionada amb l’herència familiar. No és la primera vegada que el jove té problemes amb la justícia, i ja fa uns mesos va ser acusat del robatori d’un carro, i en altres ocasions ho ha estat del robatori de bestiar en finques rústiques. En aquests moments està tancat acusat de temptativa d’homicidi, a l’espera del que es dictamini judicialment. Díngola ha pogut saber que la pena d’aquest delicte pot variar entre 5 i 10 anys de presó.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: