Marga Genovart, medalla d’Or en el Campionat Balear de Judo Infantil-Cadet.

12987203_996537123770943_8548890267070965673_n

Marga Genovart, dalt del pòdium

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat a Calvià el Campionat Balear de Judo Infantil-Cadet en edat escolar, amb uns resultats molt bons per part dels judokes que representaven el Club Taikukan.

La sineuera Marga Genovart ha obtingut la medalla d’Or de la seva categoria, Cadet -48 Kg, la qual cosa li ha obert les portes per a participar en el proper campionat d’Espanya, que se celebrarà a Madrid els dies 7 i 8 de maig, formant part, així, de la Selecció Balear. L’altre judoka sineuera, Maria Oliver, primera del rànquing Nacional, no ha competit, ja que la seva classificació en la Fase Final del campionat d’Espanya ja estava assegurada.

Per altra banda, els campions cadets formaran part de la Selecció que ens representarà en els Jocs de les Illes, del 25-28 de maig a Mallorca. D’aquesta manera, Marga Genovart, Maria Oliver i també Albert Rios, del mateix club, formaran part dels equips que participin en aquest esdeveniment.

Des del club han mostrat la seva satisfacció per aquests resultats, fruit del treball dur i constant des de fa anys, com ha manifestat a Díngola la directora Maribel Fernández, la qual també ha volgut agrair el suport de tota la gent que acompanya aquests esportistes: “Vull agrair el suport de tots els companys, familiars i equip tècnic. De vegades només són uns pocs que aconsegueixen estar a dalt , però aquest és un èxit d’equip, treball, constància i esforç de molts. Aquests pòdiums, juntament amb la resta de bons resultats de la temporada, ens permeten tenir a 6 esportistes classificats per a la Fase Final del Campionat d’Espanya en edat escolar, i formar part de la Selecció Balear. També vull manifestar el suport i difusió del nostre esport per part de d’aquesta revista”.

Els classificats han estat els següents:

Categoria Infantil: Maria Martínez i Pep Suau

Categoria Cadet: Nuria Farelo, Marga Genovart, Maria Oliver i Albert Ríos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: