[Sant Marc] Curses i gegants

Diada de córrer i d’orientació

Ahir, a partir de les 9.00 h del matí els participants de la I Cursa d’Orientació “Vila de Sineu” ja recollien els xips per a poder recórrer el circuit dins el nucli urbà del poble. La cursa ha estat organitzada per l’Ajuntament de Sineu i el club de muntanya Ermassets d’Esporles. Des de nins i nines de 6 anys fins als veterans varen participar en aquesta modalitat de cursa, on el més important és trobar tots els controls de manera correlativa i en el menor temps possible. Hi hagué un trofeu per als tres primers classificats de cada categoria.

A les 11.30 h es va donar el sus a la Cursa de Sant Marc per a adults. Un centenar de corredors, tant fèmines com masculins, varen recórrer les quatre voltes -devers 4 quilòmetres- de la cursa. No hi hagué pòdium perquè no es tractava de competir, sinó de participar.

XII Trobada de gegants de Sineu

L’horabaixa, a la plaça de l’Era va tenir lloc, un any més per aquestes dates, la trobada de catorze colles de gegants d’arreu de Mallorca, amb la participació destacada dels gegants i grallers de la vila d’Alp, de la Cerdanya. En Pere i na Neus són els gegants d’Alp, els únics gegants de Catalunya que són pare i filla, i els acompanya el cérvol Alpi.

Es va fer una cercavila fins a la Plaça, on es va fer la presentació dels gegants i la ballada de tots plegats. També s’hi lliuraren uns obsequis als guanyadors del concurs de dibuix dels gegants de Sineu, Maria dels Àngels i Marc.

One comment

  1. Jaume

    Recordar-vos que també hi havia Judo ahir, que només mostram el que volem! Això ja pareix el Marca…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: