Biel Gacias fa quart en el Triatló d’Hotels Ferrer de Can Picafort

Biel Gacias Confit ha fet quart de la general, avui en el Triatló Olímpic de Can Picafort (Triatló Hotels Ferrer 2016) amb un temps de 02h 05min 07s. Miguel Ángel Fidalgo, Iván Muñoz i Guillem Soler han fet les tres primeres posicions d’una prova que ha consistit en nadar 1.500m, fer en bicicleta 40 quilòmetres i, finalment, córrer a peu 10 quilòmetres. Vegeu els resultats complets fent clic aquí.

Avui, altres sineuers han corregut altres competicions, com ara la II Pujada al Submarí, a Santa Eugènia, de 17’5 quilòmetres. Miquel Buades (posició 69), Pep Lluís Tugores Veiga (posició 93), Sebastià Gayà (posició 107) i Antònia Martorell Petita (posició 138), han estat els representants de S’Esclat Club. Vegeu els resultats complets fent clic aquí. A Santa Eugènia també hi ha hagut representació sineuera en la cursa de 8 quilòmetres: Ricard Fernández de Heredia (posició 34). Vegeu els resultats complets fent clic aquí.

Per altra banda, a Olot (Principat), Joan Pons i Tomeu Mestre han participat en la Mitja Marató de la Garrotxa. L’anècdota curiosa d’aquesta prova és el cuixot salat que se’n duen tots els finishers. (feu clic aquí per veure Ponsiano i Figo Petit amb un bon ‘jamón’) 😉

La cursa des jai de Búger també ha comptat amb representació sineuera.

Biel Gacias 'Confit' ha fet molt bon temps en les proves de natació i bicicleta, avui a Can Picafort (foto: Mayolicus).

Biel Gacias ‘Confit’ ha fet molt bon temps en les proves de natació i bicicleta, avui a Can Picafort (foto: Mayolicus).

Fotos: Guillem Mayol (col·laborador Díngola) | blog | Twitter | Flickr

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: