Diada lúdico-esportiva de Sant Marc

DSC00437Fidels a la cita de cada any, el dia de Sant Marc no poden faltar les curses escolars a la plaça des Fossar. Organitzades per s’Esclat Club Sineu i l’Ajuntament, des d’infants ben petits dins dels cotxets empesos pels familiars fins als nins i nines de 6è de primària, totes i tots hi han participat.

A més, enguany, després de les curses, hi ha hagut altres activitats per als infants i també adults: motricitat, espai de nadons, jocs de taula, experimentació, construcció simbòlica, racó artístic i curses de caragols. Tot a càrrec de Ludoteca de Jardí i el grup d’animació Trencaolles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: