Sineu acull el “XIII Trofeu de Judo Ajuntament de Sineu”

DSC_8033Emmarcat dins les festes de Sant Marc, aquest passat dissabte va tenir lloc al pavelló de Sineu el XIII Trofeu de Judo Ajuntament de Sineu, una competició de promoció entre els judokes més joves i d’iniciació, organitzat pel Club Taikukan des de fa tretze anys. El trofeu va comptar amb la participació de més de 300 nins i nines.

La jornada de judo va començar amb una menció especial als esportistes que enguany ens representaran en el proper Campionat d’Espanya Infantil-Cadet, els propers dies 7 i 8 de maig a Madrid: Maria Martínez (infantil -40 kg), Pep Suau (infantil -38 kg), Albert Rios (cadet -90 kg), Miquel Àngel Suau (cadet -55 kg), Nuria Farelo (cadet -44 kg) i les sineueres Margalida Genovart (cadet -48 kg) i Maria Oliver (cadet -52 kg).

Cal destacar que el Club té representació en el Campionat Nacional d’Esport Escolar des del 2006, si bé enguany el nombre d’esportistes que hi participaran serà superior als altres anys.

El Trofeu va començar amb una demostració tècnica per parelles, de més de 100 infants des de 3 anys fins a les categories Sub’13, i 50 infants d’aikido; el regidor d’Esports, Carles Ramis, juntament amb Miquel Bisquerra, president de la Federació Balear de Judo, foren els encarregats de lliurar una medalla i una camiseta commemorativa a tots els judokes participants.

Seguidament va tenir lloc la competició amb els grups de Judokes de 8-9 anys, i tancaren el Trofeu els combats Sub’13 i Sub’15, majoritàriament judokes que tenen més experiència en competicions, com ho va posar de manifest la tècnica i la intensitat d’aquests.

Des del Club Taikukan han manifestat a Díngola que el Trofeu va ser tot un èxit, amb participació de tots els clubs de Mallorca; alhora han volgut remarcar la seva satisfacció davant els bons resultats dels judokes del Club, aquests darrers anys: “ El camí és intens i cada any hi ha més bons resultats, però cada un dels èxits individuals són èxits de tot el Club, és feina de tot un equip. Un dels objectius del Club és fer més gran aquest Trofeu a Sineu que tothom espera per les Festes de Sant Marc”, ha conclòs Maribel Fernández, la directora del Judo Taikukan.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: