L’explosió d’anit a sa plaça va ser per gas metà

Una forta explosió ahir vespre en una casa de devora sa plaça va causar alguns danys materials i va mobilitzar Policia Local, Guàrdia Civil, protecció civil i bombers. Tot i que inicialment la hipòtesi era que havia esclatat una bombona de butà, avui es feia més evident que havia estat una acumulació de metà en les fosses sèptiques de la casa la que hauria causat l’explosió. El metà és un gas semblant al butà, que es produeix per fermentació dels excrements (quan un “té gasos”, de fet, expulsa dels intestins alguna quantitat de metà), i que en concentració elevada i sense sortida natural pot explosionar. Per tant, la versió donada inicialment (explosió de butà) ara no és la més probable.

20160425-132052.jpg

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: