La relació amb Sineu d’una de les víctimes de l’accident d’avui

L’accident del qual hem informat puntualment avui migdia (fes clic aquí) finalment s’ha cobrat dues víctimes: la conductora del vehicle (un Audi d’alta gama) i un ciclista. Un segon ciclista es troba en estat molt greu en la UCI de l’Hospital Universitari de Son Espases. Tot apunta a que la conductora del cotxe, que circulava a gran velocitat en sentit Palma – Sineu, s’ha despistat i ha envaït el carril contrari, per on circulaven els dos ciclistes en sentit Sineu – Palma. Ha estat en el tram on abans hi havia les costes de Son Palou (fa uns anys, abans que la carretera s’arreglés), just davant on ara Natura Park hi té una finca amb cabres i someres. És un tram recte de carretera, sense cap corba ni desnivell. L’impacte ha estat tan violent, que els bombers han hagut de treure el cos de la conductora, que havia quedat atrapat entre la ferralla del cotxe. Dos-cents metres de carretera han quedat plens de bocins de cotxe i de bicicleta, i de taques de sang, i un tram de paret seca de sis metres ha estat literalment esbucat. Quatre ambulàncies, mitja dotzena de patrulles de la guàrdia civil, diverses unitats de bombers i la una parella de la Policia Local de Sencelles s’han desplaçat immediatament al lloc dels fets. La carretera ha estat tallada uns quilòmetres abans i el trànsit ha estat desviat cap a Sencelles.

 

La moral del 'whatsapp' és ben dèbil i, com succeeix sovint en aquests casos, a pocs minuts de produir-se l’accident ja circulava un vídeo enregistrat des d’un cotxe que ha passat pel lloc dels fets (i al que corresponen aquestes imatges).

La moral del ‘whatsapp’ és ben dèbil i, com succeeix sovint en aquests casos, a pocs minuts de produir-se l’accident ja circulava un vídeo enregistrat des d’un cotxe que ha passat pel lloc dels fets (i al que corresponen aquestes imatges).

Qui són les víctimes?

Els dos ciclistes són estrangers (suïssos) i passaven uns dies a Mallorca fent cicloturisme, com tants durant aquests mesos. La dona era llubinera, de 52 anys. La família és relativament coneguda a Sineu. La víctima vivia en el camí de Búger dins el terme de Sineu, i la seva família era habitual en el poble.

 

Vídeo

Pocs minuts després de l’accident, una joves gravaren amb un mòbil imatges del lloc de l’accident. Aquestes imatges han sortit publicades en els principals diaris de Mallorca (vegeu-ne versions digitals), però Díngola va estimar-se més no fer-ho, per respecte a les víctimes (hagués estat més fàcil, de fet, que posar fotos difuminades). Aquest mitjà només va posar dues fotos, però es veu que una d’elles no ha agradat a alguns lectors. Per això, tot i mantenir el cos informatiu, hem retirat una de les dues imatges.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: