[FOTONOTÍCIA] Ja no queda ni s’apuntador!

20160503-201428.jpg

Dos dies després de la fira d’enguany, no queda cap firaire ni cap atracció. Si fa uns anys era habitual que al manco alguns (xurreria Josana, hamburgueseria Barranco, etc.) quedassin durant unes setmanes a Sineu (fins i tot més d’un mes), darrerament escurcen bastant la seva estada. La imatge que mostram hagués estat impensable fa només uns anys: la crisi (i l’elevat preu d’una fitxa per pujar a una atracció), el canvi d’hàbits (ja no es juga als futbolins i els jocs digitals omplen el temps dels joves) i l’oferta de bars i restaurants que té Sineu (un poc menjar-se una hamburguesa qualsevol dia de l’any) són, sense cap dubte, alguns dels culpables.

Hi va haver bona fira

Tot i la pluja del matí, que va assustar molts possibles visitants, la fira va sortir bé. De fet, la pròpia regidora Magdalena Genovart estava eufòrica, i són molts els sineuers que han alabat la tasca de Martí Parreta i de Pep Ferriol en el disseny i planificació de la mostra de races autòctones i l’exposició d’espècies invasores. Devers el migdia la fira va reviscolar i milers d’externs i locals ompliren els carrers de Sineu durant l’horabaixa.

20160503-203328.jpg

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: