La Gimnàstica Rítmica de Sineu és campiona de Balears: dos equips del club aniran al campionat d’Espanya

5

L’esport sineuer està més d’enhorabona que mai. El futbol (lligueta d’ascens a Tercera Divisió) i el judo (recent medalla d’or de Marga Genovart) principalment, però també els bons papers en el tennis (èxits de Margalida Buades i Francesc Jaume), l’atletisme (Biel Gacias Confit), el golf (Joan Gabriel Ferriol), i altres esports, fan que Sineu estigui en la cima de l’actualitat esportiva cada setmana. La Gimnàstica Rítmica també ha estat darrerament notícia a Díngola pels excel·lents resultats, “fruït de la intensa feinada del club” en paraules de Neus Bergas, una de les entrenadores.

Arantxa Judith Fernández (primera posició com a individual de la categoria infantil), l’equip Infantil A (primera posició en la seva categoria) i l’equip Senior A (segona posició de la seva categoria), del Club de Gimnàstica Rítmica de Sineu, participaran en el proper Campionat d’Espanya, que es celebrarà a Guadalajara aquest juny.

Serà pels bons resultats obtinguts aquest passat cap de setmana en el poliesportiu d’Andratx, que va acollir el Campionat de Gimnàstica Rítmica de les Illes Balears, tant d’individuals com d’equips, i en el que les tres primeres posicions de cada categoria quedaven automàticament classificades.

L’equip Infantil A està format per Arantxa Judith Fernández, Laura Oliver i Maria Francisca Blando. A l’equip Senior A hi participa Aida Cano. Són els equips classificats.

Arantxa Judith Fernández també va rebre una beca de Divina Seguros, per la seva primera posició.

Patricia Martín va quedar en cinquena posició d’entre les individuals, i l’equip Senior B va quedar en quarta posició.

+info: vegeu aquí (fes clic) la noticia anterior sobre la Gimnàstica Rítmica de Sineu.

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: