Comença el Pla de Mallorca, amb bona representació de ciclistes sineuers

IMG-20160506-WA0010

Membres de l’AC Sineu amb el president i vicepresident del Consell

Ahir dijous va tenir lloc la presentació de la XXXII edició del Pla de Mallorca, que arranca aquest proper diumenge a Establiments, amb una contrarellotge de 3,8Km.

Una quinzena de ciclistes de l’A.C Sineu, entre les dues curses, participen de l’edició d’enguany. Els sineuers Llorenç Ferriol, Jeroni Alomar, Gerard Pons, Toni Camps, Tomàs Álvarez, Miquel Àngel Sancho i José Antonio Gámez competiran en el Pla Petit, mentre que la representació local en el Pla Gran estarà encapçalada per Mateu Alomar, Joan Tugores, Xema Estela, Biel Gacías, Miquel Àngel Bergas , Joan Riutort i Jan Eric Schwarzer, aquest darrer amb moltes possibilitats d’acabar dins les primeres posicions, segons han manifestat a Díngola alguns companys d’equip.

ciclisme 1Per altra banda, aquest any el Club té un nou director esportiu, el binissalemer Joan Pere Crespí, que a part de participar també en el Pla Petit, s’encarregarà de fer les tàctiques i ajudar els ciclistes del Club en tot allò que puguin necessitar (subministrament d’aliments, canvi de roda si foraden…)

Sis etapes conformaran aquesta nova edició del Pla que, com cada any, acabarà a Sineu, el 12 de juny; els 33 Km del Pla Petit i els prop de 90Km del Pla Gran decidiran els guanyadors d’aquesta competició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: