Maria Oliver, subcampiona d’Espanya de Judo

IMG-20160508-WA0036

Maria Oliver en el pòdium

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat al Palau d’Esports de Madrid el Campionat d’Espanya Infantil i Cadet de Judo, amb 7 representants del Club Taikukan, dos infantils i cinc cadets. La sineuera Maria Oliver Ferrà va obtenir la medalla de Plata (cadet -52 Kg), després d’un combat molt dur i molt disputat. La mateixa sort va córrer Albert Ríos que també va esdevenir subcampió de la seva categoria (-90Kg).

La també sineuera Margalida Genovart (cadet -48 Kg) va guanyar els dos primers combats i va arribar a quarts de final, però després va entrar a la repesca i va perdre el primer combat. Recordem que aquesta esportista es va classificar per a aquest campionat després de fer Or en el Campionat Balear de Judo, fa aproximadament 1 mes.

Oliver ha manifestat a Díngola la seva satisfacció per la victòria aconseguida: “Estic contenta pel resultat ja que va ser una competició molt dura i totes les meves rivals tenien molt bon nivell, però no he aconseguit tot el que m’havia proposat perquè el meu objectiu era quedar primera. Per altra banda també m’hauria agradat que tots els companys del club haguessin aconseguit arribar al pòdium”.

Recordem que, com ja vàrem anunciar fa unes setmanes, els campions cadets formaran part de la Selecció que ens representarà en els Jocs de les Illes, del 25-28 de maig a Mallorca. D’aquesta manera, Margalida Genovart i Maria Oliver, i també Albert Rios, del mateix club, formaran part dels equips que participin en aquest esdeveniment.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: