El Circ Bover i la companyia Res de Res, amfitrions de la primera mostra de circ de Mallorca

El Circ Bover i la companyia teatral Res de Res, ambdós sineuers, són els organitzadors de la I Mostra de Circ d’Alcúdia, Circaire, juntament amb l’Ajuntament d’aquest municipi, i amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Baleàrics i de l’Agència de Turisme de les Illes Balears.

Durant tres dies, aquests propers 13, 14 i 15 de maig, es duran a terme més de vint actuacions de circ, tant al carrer, com en el Teatre d’Alcúdia, com a la carpa del Circ Bover. Seran espectacles de la màxima qualitat, guardonats amb premis a nivell nacional i internacional, la majoria d’ells gratuïts. I és que els propis organitzadors, tant el Bover com Res de Res, tenen una envejable experiència a nivell internacional, participant a multitud de festivals relacionats amb el circ i amb el teatre de carrer.

La mostra inclourà diferents activitats destinades a incentivar la projecció exterior dels artistes mallorquins. Per exemple, els finalistes de la III Mostra Competitiva de Circ (una de les activitats paral·leles, les dues primeres edicions del qual s’havien celebrat a Sineu), participaran a festivals de la resta de l’Estat Espanyol, d’acord amb convenis o agermanaments de les respectives companyies amfitriones amb el Circaire. També es faran tot una sèrie d’activitats paral·leles (exposicions, conferències, tallers per a infants, etc.) per donar a conèixer el món del circ als mallorquins.

Tià Jordà, gerent del Circ Bover, ha explicat a Díngola que l’objectiu és “fer una mostra només de circ, perquè per a altres espectacles ja hi ha altres mostres a Mallorca” –es refereix per exemple a Vilafranca, Manacor… –.

+info: pàgina web de la mostra

(fotos: Facebook Tià Jordà, amb el seu permís)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: