Tomàs Álvarez, 3r a l’etapa de Muro del Pla Petit

IMG-20160514-WA0041

Tomàs Álvarez, dalt del pòdium

L’A.C. Sineu s’ha convertit en protagonista aquest dissabte a l’etapa del Pla Petit, a Muro.

Un grupet de set ciclistes ha arribat a meta a 7 segons del pilot principal, entre els quals hi havia tres ciclistes de l’A.C. Sineu, els sineuers Tomàs Álvarez i Llorenç Ferriol, i Rafel Bauzà. Álvarez ha acabat tercer, la qual cosa li ha valgut per classificar-se primer de la seva categoria, màsters 30, mentre que Ferriol ho ha fet en setena posició i manté també la primera classificació dels sub’23.

IMG-20160514-WA0042

Llorenç Ferriol, dalt del pòdium

Encapçala la classificació general d’aquesta cursa Gustavo Fassanelli, de l’Impossible 3, seguit de ben a prop, però, pels sineuers, a 16 segons de Llorenç Ferriol, ocupant la sisena posició, i a 23 segons Álvarez, el qual es troba en desè lloc de la general.

Aquests bons resultats dels nostres ciclistes han possibilitat que l’A.C. Sineu ocupi el primer lloc a la classificació per equips, seguida del Pòrtol-Marrat.

Una greu caiguda al Pla Gran, la nota negativa de la jornada

Pel que fa al Pla Gran, una caiguda on s’han vist involucrats un grup de ciclistes ha fet que l’etapa quedàs reduïda pràcticament a la meitat de quilòmetres; ha estat necessària la intervenció dels equips mèdics i un ciclista de l’A.C. Sineu, el llorità Jaume Martorell, s’ha hagut de retirar. David Muntaner, que també s’ha vist afectat per aquesta caiguda, ha perdut el líder i aquest ha passat a mans del seu germà, Alberto Muntaner. Jan Eric Schawarzer és el sineuer millor classificat, a 51 segons del primer.

La setmana que ve, dissabte 21 de maig, es disputarà la tercera etapa, amb començament i acabament a sa Pobla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: