Miquel ‘Fuli’ és el nou secretari general de l’STEI

sineuersMiquel Gelabert Fuli va ser escollit ahir nou secretari general del sindicat STEI Intersindical. El sindicat majoritari en el món de l’ensenyament va celebrar ahir el seu XI congrés a Santa Maria, i va renovar-ne la junta directiva.

Gelabert va ser el màxim representant de l’agrupació electoral Sineuers Independents durant la seva darrera dècada. Ha estat regidor de l’Ajuntament de Sineu per aquesta formació i va ser portaveu de la Plataforma Autovia No a inicis dels anys 2000. És membre de la junta directiva de l’Obra Cultural Balear a Sineu, i col·laborador de la revista Díngola (tant en paper com en aquest digital), especialment de l’àrea d’esports.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: