L’A.C. SINEU, protagonista del Pla Gran

IMG-20160521-WA0015

Hendrik Werner, el guanyador de l’etapa d’ahir del Pla Gran

Ahir dissabte es va disputar la tercera etapa del Pla de Mallorca, a sa Pobla, i a la cursa del Pla Gran, de 100 Km, els dos primers classificats varen ser ciclistes de l’A.C.Sineu. Hendrik Werner va creuar la línia de meta el primer, seguit de ben a prop per Jan Eric Schwarzer, ambdós de la categoria elit. Jan Eric va anar en solitari uns 20 Km i, quan va ser neutralitzat, Werner va atacar, si bé a 8 Km el pilot el va agafar. No obstant això, no li faltaren forces per esprintar, a entrada de meta, i guanyar l’etapa. Recordem que aquest ciclista ja havia guanyat fa uns mesos la cursa de l’endiot i, per això, entre els seus companys és conegut amorosament com a don Pavo. Alberto Muntaner segueix com a líder de la general.

Pel que fa al Pla Petit, no hi va haver canvis significatius respecte a la darrera etapa. Tomàs Álvarez va tornar a entrar a meta en tercera posició, com ja va succeir dissabte passat a Muro, i ha recuperat una posició a la general -ara ocupa el novè lloc-. Llorenç Ferriol, 6è de la general, continua líder dels Sub’23.

La setmana que ve, dissabte 28 de maig, es disputarà la quarta etapa, amb començament i acabament a Ariany.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: