Els eivissencs patiren perquè el C.E. Sineu els va mirar de cara a cara i sense pors

Els sineuers no s'acovardiren davant uns eivissencs que anaven de favorits (no de bades, el seu objectiu és l'ascens), i el gol local va estar prop.

Els sineuers no s’acovardiren davant uns eivissencs que anaven de favorits (no de bades, el seu objectiu és l’ascens), i el gol local va estar prop.

C.E. SINEU: JOAN XAVIER BONET, PERE FUSTER, IVAN LLADO, ANTONI ROTGER, JUANJO DIAZ, ENZO MIERES, JUAN MATAS, LLUÍS SIMÓ RAYO, RAFAEL NAVARTA, BIEL GELABERT, JAUME FERRER. També jugaren MOHAMED ACHARKI, RAFEL OLIVER, DAVID JOVER, i PERE JOAN FLORIT.

CIUTAT D’EIVISSA: ALBERTO CABRA, DANIEL REALES, JOSÉ MANUEL GARCÍA, JOSÉ ANTONIO REALES, VICTOR HURTADO, VICTOR GALERA, ADRIAN CARDONA, ANDRES POZO,  BRIAN TRIVIÑO, TOMAS ROJO, JORDI SERRA. També jugaren FRANCISCO VILLARINO, DAVID YESTE, MANUEL HERNÁNDEZ, i LAURENCE DOE.

 

La crònica del partit d’anada

En un ambient festiu on va predominar el color vermell de la camiseta commemorativa de la fase de promoció a Tercera Divisió, l’equip local va fer un partit molt complet davant un equip, el Ciutat d’Eivissa, que aparentment havia de ‘fer més’ i que té l’ascens com a objectiu d’aquesta temporada.

El partit s’hagués pogut resoldre clarament a favor del C.E. Sineu perquè l’equip va tenir oportunitats ben clares al llarg del partit (una pilota al travesser, algunes pilotes penjades a l’àrea per Lluís Simó i que no varen tenir rematador…). Fins i tot l’equip local va jugar els darrers 15 minuts amb només 10 jugadors, perquè l’àrbitre Francisco Durbay va expulsar Jaume Ferrer per doble targeta groga (minuts 32 i 80). L’empat a zero, doncs, deixa aquesta eliminatòria ben oberta: una victòria o un empat 1-1 o superior, classificaria l’equip de Son Magí.

El públic local, més de quatre-centes persones,  va animar ininterrompudament durant tot el partit. La festa ja havia començat amb un dinar dels supporters del Sineu en el propi restaurant del poliesportiu.

 

La tornada

El club de Son Magí ho té tot planificat i un centenar d’aficionats i aficionades del C.E. Sineu es desplaçaran el proper cap de setmana a Eivissa per a presenciar el partit de tornada. Per tant, el camp de Can Misses s’omplirà de vermell aquest dissabte 28.

 

El Ciutat d’Eivissa

El mèrit del Sineu és superior al del Ciutat d’Eivissa. L’equip de Rafel Perelló Barri havia ascendit a Preferent l’estiu passat i aquesta ha estat la primera temporada en aquesta categoria, després de quasi quatre dècades. En canvi, els eivissencs tenen com a objectiu pujar a Tercera Divisió, i per això hi han invertit un dineral.

El Ciutat d’Eivissa té com a entrenador Ibon Begoña, 42 anys, basc, que ha estat jugador de 1a i 2a divisió, amb els equips de l’Athletic de Bilbao, el Deportivo Alavés i el Nàstic de Tarragona.

Per altra banda, l’expresident del València C.F. Amadeo Salvo i l’exmanager esportiu d’aquest equip (i també exjugador a 1a divisió) Francisco Joaquín Pérez Rufete, són ara membres de la directiva de l’equip pitiús. Salvo i Rufete hagueren d’abandonar el club che per discrepàncies amb la propietat, i l’estiu passat es feren càrrec del projecte eivissenc (el precedent del Ciutat d’Eivissa actual va haver de desaparèixer el 2010 pels inassolibles deutes econòmics que arrossegava).

(text: Miquel Gelabert Fuli, amb col·laboracions de Miquel Puiggròs)

(fotos: Miquel Gelabert Fuli)

(enviat especial de Díngola a Eivissa per a la tornada: Pep Mestre Caramina)

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: