Més de dos centenars de sineuers envairan Eivissa demà: amunt Sineu!

demà pren eivissa

Per anar de festa (esquerra) o per animar el Sineu (dreta), demà l’illa veïna serà plena de sineuers.

Demà a les 17:30h el camp de Can Misses (Eivissa) s’omplirà de blau. El Ciutat d’Eivissa, rival del C.E. Sineu en la lligueta d’ascens a 3a divisió, ha encalentit l’ambient i l’afició, i fins i tot ha fet un vídeo de motivació i de crida als eivissencs. Per tant el Sineu es trobarà amb un camp infestat de blau.

Vegeu aquí el vídeo:

Recordem que el club sineuer juga per primera vegada en la seva història l’ascens a 3a divisió, i que dissabte passat va mantenir la porta a 0 en el partit d’anada contra els eivissencs (fes clic aquí per veure la crònica del partit).

El mèrit del Sineu va ser superior al del Ciutat d’Eivissa. L’equip de Rafel Perelló Barri havia ascendit a Preferent l’estiu passat i aquesta ha estat la primera temporada en aquesta categoria, després de quasi quatre dècades. En canvi, els eivissencs tenen com a objectiu pujar a 3a divisió, i per això hi han invertit un dineral.

 

Demà pot ser històric

Tot i que el Ciutat d’Eivissa omplirà de blau el seu camp, no és menys cert que des de Sineu surt tota una gernació per donar suport al seu equip.

Segons diverses fonts, quasi 250 sineuers parteixen demà matí cap a la Pitiüsa Major per animar el seu equip, aprofitant unes condicions molt especials que ha aconseguit el club de Son Magí per a aquest desplaçament.

 

El Ciutat d’Eivissa

13240126_1709702229281506_4873210727177564476_nEl Ciutat d’Eivissa té com a entrenador Ibon Begoña, 42 anys, basc, que ha estat jugador de 1a i 2a divisió, amb els equips de l’Athletic de Bilbao, el Deportivo Alavés i el Nàstic de Tarragona.

Per altra banda, l’expresident del València C.F. Amadeo Salvo i l’exmanager esportiu d’aquest equip (i també exjugador a 1a divisió) Francisco Joaquín Pérez Rufete, són ara membres de la directiva de l’equip pitiús. Salvo i Rufete hagueren d’abandonar el club che per discrepàncies amb la propietat, i l’estiu passat es feren càrrec del projecte eivissenc (el precedent del Ciutat d’Eivissa actual va haver de desaparèixer el 2010 pels inassolibles deutes econòmics que arrossegava).

 

Els Openings

Tanmateix, l’illa d’Eivissa també s’omplirà amb altres sineuers. Segons ha pogut saber Díngola, alguns sineuers més parteixen cap als famosos Openings de les discoteques més famoses del Món. Aquests dies (finals de maig i principis de juny) solen ser els dies triats per les grans discoteques per fer l’obertura de les seves festes més importants.

Alguns sineuers desplaçats a Eivissa amb motiu del futbol ja han comunicat a algun redactor de Díngola que quedaran de festa per allà. En altres casos ocorre al revés: sineueres i sineuers que ja seran a Eivissa de festa, aprofitaran l’horabaixa per acostar-se a animar el club de Son Magí.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: