Tomás Alvarez guanya a Ariany i es posa tercer de la general

Perfil de l'etapa d'ahir.

Perfil de l’etapa d’ahir.

Llorenç Ferriol ja ho havia dit a Díngola la setmana passada: l’etapa d’Ariany marcarà diferències. I així va ser. A l’etapa del Pla petit, el ciclista local Tomás Àlvarez va guanyar en solitari, retallant 16 segons (11 d’avantatge més 5 de bonificació) al líder de la classificació general. D’aquesta manera, Àlvarez es col·loca tercer de la general a només 10 segons del líder, faltant dues etapes. I és que al pas per Ses Torres, a només un quilòmetre per a la meta, el pilot anava ben compactat. Però aquest darrer quilòmetre va ser molt exigent i amb una certa pendent, i això el va desfer un poc.

L’altre triomfador de la jornada va ser Llorenç Ferriol que va arribar quart de l’etapa i que també va retallar 5 segons al líder. Ferriol és setè de la general a 16 segons del líder. Ambdós sineuers, doncs, mantenen clares opcions per estar al pòdium del Pla petit.

Àlvarez va declarar a Díngola que l’èxit de l’etapa d’ahir era en certa manera mèrit del corredor llorità de l’AC Sineu, Rafel Bauzá, que va imposar un fortíssim ritme en el darrer quilòmetre i que va permetre a Àlvarez poder pitjar més i arribar en solitari a la meta d’Ariany.

La pròxima etapa és el proper dissabte a Maria de la Salut.

(fotos oferides per A.C. Sineu)

 

 

 

 

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: