Maria Oliver, a l’European Cup Cadete Coimbra

IMG_1291Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat l’European Cup Cadete de Coimbra, competició de nivell internacional puntuable per al rànquing nacional Cadet i Europeu. La competició es va desenvolupar en el pavelló de Coimbra Mutisport i hi participà Maria Oliver Ferrà, judoka del Club Taikukan, convolcada per la Selecció Espanyola. Oliver va quedar en novena posició, d’un total de 28 esportistes de la seva categoria, prop de poder disputar el combat de medalla. Recordem que aquesta judoka sineuera està classificada en 1a posició en el rànquing Nacional Cadet i, gràcies als resultats obtinguts en els anteriors campionats, va poder formar part de la Selecció Nacional Cadet i ésser convocada per disputar l’European Cup Cadete Coimbra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: