[RIFIRRAFE PER L’ESTÀTUA] Mulet (PP):”hi ha temes més importants sobre els quals demanar opinió als sineuers”

IMG_3847En el darrer plenari d’anit passada el portaveu dels populars, Tomeu Mulet, manifestà que “hi ha temes més importants sobre els quals consultar els sineuers”, en referència a la instal·lació de l’estació. Unes paraules que varen encendre els ànims d’alguns membres de l’equip de govern, especialment de Joana Maria Mestre, Fornareta, que, visiblement molesta, replicà a Mulet: “és una falta de respecte als 190 sineuers que han votat el fet que desprecicïs aquesta consulta”. L’altra regidora de GxS, Magdalena Genovart, Remirada, també s’encarà a Mulet i li etzibà: “no volíem que passàs com amb l’estàtua del rei en Jaume”, unes paraules a les que el regidor popular contestava amb un “l’estàtua del rei només picava als mateixos de sempre”. L’equip de govern no disculpà aquesta falta d’elegància del regidor del PP, però així i tot els quatre grups aprovaren el resultat de la consulta en què la majoria dels sineuers que han votat s’han decantat per no acceptar l’estàtua suspesa de davant l’estació.IMG_3850

Així les coses, tot indica que el propietari de la instal·lació, Jaume Ferriol, Curolla, present en el plenari, haurà de fer-se càrrec del desmuntatge de la peça. L’exbatle, però, es mostrà  desorientat perquè diu que “l’estàtua ja era del poble després de 28 anys; és com si ara ens qüestionàssim si hem de retornar el monument de’n Rota a l’escultor que el va fer”, argumentà.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: