Neix un nou “Espai Musical” a Sineu

13319753_864385920360655_60407980202120491_n

Avui horabaixa, a partir de les 19:30h, es presenta el nou Espai Musical de Sineu, al Claustre de Sant Francesc.

Ja fa més de mig any que, amb el suport de l’Ajuntament de Sineu, un grup de músics locals, o residents en el nostre municipi, o al manco ben coneguts a Sineu (Joana F. Gelabert, Pau Mas, Pep Mestre –de l’OCB i Díngola-, Mariano Rancich, Jaume Llodrà, Cesc Montane, Aina M. Cerdà, entre d’altres) acordaren constituir una nova associació amb la finalitat de difondre el coneixement musical i agrupar diferents disciplines en un sol espai.

Els objectius de l’Espai seran d’organitzar tallers, cursos i altres activitats relacionades amb la promoció del fet musical. Segons Pep Mestre, “es va acordar amb el consistori d’adequar un espai en el futur centre cívic i socio-cultural de sa Quintana” per donar cabuda als xeremiers (que ja estaven en funcionament), algunes altres activitats recuperades de l’antiga Escola de Música, “i classes de llenguatge musical, flauta travessera, percussions, bateria, guitarra, piano, trom­peta, saxo, bombardino, clarinet, etc.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: