Sense sorpreses en el Pla

Ahir es va disputar la penúltima etapa de la XXXII edició del Trofeu Pla de Mallorca a Maria de la Salut.

Pel que fa al Pla petit, la competició més curta, el sineuer Tomàs Álvarez va entrar en 5a posició i no hi va haver cap alteració en la classificació general. Rafel Bauzá, ciclista llorità de l’A.C. Sineu, va patir una caiguda durant el transcurs de l’etapa i es va haver de retirar. Només tres ciclistes de l’A.C. Sineu acabaren l’etapa, i de cara a la general només Tomàs Álvarez i Llorenç Ferriol puntuaren (perquè han corregut totes les etapes). Aquest darrer, Picornell, segueix com líder de la categoria sub23.

Pel que fa al Pla gran, la prova més llarga, Jan Eric Schwarzer va fer 5è de l’etapa, una etapa que es va resoldre a l’sprint. Jan Eric vesteix el jersei blau de la regularitat i ocupa la segona posició d’aquesta classificació.

Del Pla gran cal destacar que, després d’haver disputat cinc etapes, només 37 ciclistes puntuen per a la general. Són els que han corregut totes les etapes i han arribat a meta. L’exigència d’aquesta cursa queda palesa en la classificació general, amb una mitja de més de 40 quilòmetres per hora i més de 90 quilòmetres de recorregut. D’aquests 37 cliclistes, 5 són de l’A.C. Sineu: Josep Maria Txema Estela, Mateu Alomar, Jan Eric Schwarzer, Toni Vallcaneras i Bartomeu Amengual.

Diumenge que ve, durant el matí i a Sineu, es disputa la darrera etapa d’aquesta edició 2016 del Pla de Mallorca, la carrera ciclista més prestigiosa de la nostra comarca.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: