‘Sarrier’ i ‘Toreó’ acaben bé l’Škoda Gran Priorat

Una expedició formada pels sineuers Pere Joan Mestre Sarrier i Toni Aguilar Toreó, i el santjoaner Gori Nicolau, han participat a una ruta en bicicleta de muntanya a través del Priorat i han arribat bé. L’ŠKODA Gran Fondo Priorat MTB és una marxa cicloturista que transcorre per les vinyes, senders i pistes de les muntanyes de la comarca del Priorat (en el Principat) i que té el seu centre neuràlgic a la localitat de Falset. La prova té un recorregut de 96 km, amb 3.500 m de desnivell positiu.

Per altra banda, a Mallorca, Joan Tugores Monara ha participat en el triatló de Cala Millor TOTALTRIMALLORCA 2016. Tugores ha fet un temps de 2h 28min 43s (Joan Nadal, primer classificat, ha fet 2h 3min 17s) i ha quedat en posició 66. En la seva arribada a meta ha assenyalat el cel en memòria del seu amic difunt Miquel Geroni.

Finalment, un grapat de sineuers del Club S’Esclat (Sebastià Gayà, Miquel Buades, Miquel Mas i Rafel Amorós) participaren ahir en una Trail nocturna a sa Talaia d’Alcudia.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: